Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT U HODNIKU BANOVINE Mirna Kovačić i Tonći Blažević se sukobili, trebao ih je razdvajati Saša Horvat

INCIDENT U HODNIKU BANOVINE Mirna Kovačić i Tonći Blažević se sukobili, trebao ih je razdvajati Saša Horvat

Sve je počelo benigno, a završilo je priličnom svađom...

U hodniku Banovine dogodio se incident između dvoje vijećnika, HNS-ove Mirne Kovačić i HSLS-ovog Tonćija Blaževića.

Razdvojio ih je HGS-ov Saša Horvat, ne ulazeći tko je kriv.

Počelo je benigno, Tonći Blažević je rekao Marijani Puljak da će podržati odluku gradonačelnika, na što je vijećnica HNS-a kazala 'ali ga i do sada nisi podržavao'.

Na to je Blažević prigovorio Kovačić, prema njenim riječima, da kako je mogla predložiti jednu točku koja se tiče predškolskog odgoja, proširenje povjerenstva stručnjacima sa Sveučilišta i udruga i slično. 

Kako nam je rekao, uzvratio je na provokaciju, a zazvonilo mu je i da je rekla da joj je žao što ga Kerum nije 'namlatio'. Ona pak kaže da nije rekla to, nego da razumije Keruma kojega je Blažević isprovocirao.

- Imali smo raspravu u kojoj misli da može reći sve, a kad se uzvrati onda ide na muško-ženske odnose. Jesam, reka sam joj da sramoti sve šetanjem iz stranke u stranku - kazao nam je Blažević.

Riječ po riječ i pošteno je zaiskrilo, ali ih je razdvojio Horvat.

Vaša reakcija na temu