Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT U OMIŠU: Suca u glavu s leđa udario drugi sudac!

INCIDENT U OMIŠU: Suca u glavu s leđa udario drugi sudac!

Nemile scene poslije susreta

U utakmici 11. kola 1. ŽNL Omiš i Mladost iz Prološca su odigrali 3:3. No, nakon susreta su se događale ružne scene.

Delegat susreta Denis Abramac je u službenom izvješću napisao:

- Prilikom ulaska u svlačionicu ispred vrata sudac je dobio udarac u glavu s leđa, osoba koja ga je udarila je Damir Mladin, nogometni sudac. 

Delegat je dodao da su opomene ispravno dodjeljene, a u 74. minuti je dosuđen kazneni udarac za goste.

NK Omiš je sinoć objavio kratko izvješće pod naslobvom 'kad ne može pošteno, neka bude neriješeno'.

- U neizvjesnoj i pomalo gruboj utakmici, naši seniori podijeli su bodove sa svojim protivnicima. Prvo poluvrijeme pripalo je gostima pa smo na odmor otišli sa 1-2, dok je u drugom poluvremenu naša momčad potpuno dominirala nadigravši svoje protivnike, izjednačivši na 2:2. Potom sudac svira vrlo upitni jedanaesterac za goste koji udarcem s bijele točke prelaze u vodstvo. No njihova sreća nije dugo potrajala jer ubrzo domaća momčad izjednačava na 3:3.  U samoj završnici susreta, u izglednoj prilici za gol, s leđa je srušen naš igrač, ali sudac (gle čuda!) ni ne pomišlja na jedanaesterac. Čestitke našim seniorima na sjajnoj utakmici! - stoji u njihovom izvješću, gdje nikakav incident nisu spomenuli.

Vaša reakcija na temu