Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT U SPLITSKOJ LUCI Revoltiran vozač šlepera blokirao ulaz u trajekt, kasnio polazak

INCIDENT U SPLITSKOJ LUCI Revoltiran vozač šlepera blokirao ulaz u trajekt, kasnio polazak

Pozvana policija

U splitskoj trajektnoj luci došlo je do incidenta na trajektu Tin Ujević koji plovi na relaciji Split-Supetar. Kako doznajemo iz Jadrolinije, putnički brod nije 'krenuo' na vrijeme jer je vozač šlepera blokirao ulaz u trajekt.

Naime, problem je nastao jer na trajektu koji je trebao isploviti u 10 i 45 sati nije bilo mjesta za šleper. Rečeno nam je da se vozač naljutio i ostavio šleper na rampi, a na taj način je zaustavio isplovljavanje trajekta na vrijeme. Zbog incidenta je na teren pozvana policija.

- Putnik se nije ukrcao na navedeni polazak jer nije bilo mjesta, protestirao je te je policija preuzela rješavanje navedene situacije. Na liniji Split Supetar nema rezervacija - kazala je Jelena Ivulić, koordinatorica Jadrolinije za plovno područje Splita i Dubrovnika.

Zbog incidenta isplovljavanje trajekta je kasnilo pola sata, ali se konačno otisnuo od kopna u 11 i 15 sati.

Vaša reakcija na temu