Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Makarska Intervencije splitskih, kaštelanskih, sinjskih i makarskih vatrogasaca

Intervencije splitskih, kaštelanskih, sinjskih i makarskih vatrogasaca

Uglavnom je gorjela trava

JVP Grada Splita s jednim vozilom i tri vatrogasca gasili su jučer ujutro požar trave na Vrhu Visoke. Dojavu su zaprimili u 9.19, a minutu prije 10 sati je sve bilo riješeno.

Kaštelanski vatrogasci su, pak, jučer intervenirali zbog požara otvorenog prostora na tri lokacije uz željezničku prugu Labin – Primorski Dolac. Požar su gasili pripadnici DVD-a Kaštela (dva vozilo, 6 ljudi) i DVD-a Kaštel Gomilica (jedno vozilo, tri vatrogasca), a opožarena površina je oko 1000 kvadrata trave i niskog raslinja. Vatra je pogašeno u 15.40 sati.

Otprilike u isto vrijeme gorjelo je i u Brnazama. Opožareno je 2000 kvadrata trave i makije, a na intervenciji je bio JVP Sinj (2/3).

JVP Makarska i DVD Makarska (1/3) gasili su iza 18.15 sati požar makije i raslinja, gdje je vatrom bilo zahvaćeno oko 600 m2.

Vaša reakcija na temu