Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INVENTUM Pametna parking barijera splitske firme osvojila zlato

INVENTUM Pametna parking barijera splitske firme osvojila zlato

Izložba inovacija je održana u Iloku

Na regionalnoj izložbi inovacija Inventum 2019. koja je održana u Iloku od 11. do 13. listopada zlato je osvojila firma Amplifico d.o.o. iz Splita sa svojom pametnom parking barijerom 'Parklio'. U svake godine sve jačoj regionalnoj konkurenciji sajma inovacija, dečki iz Amplifica su kao članovi Društva inovatora Faust Vrančić osvojili još jednu nagradu za svoj uistinu vrijedan proizvod.


Pametna parking barijera 'Parklio' je uređaj za napredno osiguranje parking mjesta, upravljan pomoću aplikacije na mobilnom telefonu. Dijeljenje ključeva s turistima, članovima obitelji ili zaposlenicima obavlja se putem mobilne aplikacije te nije potreban dolazak na lokaciju. Parklio je 100% hrvatski proizvod i to izvozni!

Društvo inovatora Faust Vrančić prepoznalo je ekipu Amplifica kao jedan od pokretača razvoja naše sredine. To je i na Inventumu 2019. potvrdila stručna javnost dodijelivši im glavnu nagradu. Bilo bi izvrsno kada bi još češće vidjeli 'Parklio' u gradovima i općinama širom Dalmacije i Hrvatske. 


Vaša reakcija na temu