Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) IPAK IDE U ZATVOR Petričević se odrekao prava žalbe, želi odmah odslužiti kaznu

IPAK IDE U ZATVOR Petričević se odrekao prava žalbe, želi odmah odslužiti kaznu

Oglasio se s 'posljednje večere' na slobodi

Policajci 2. policijske postaje doveli su danas Adriana Petričevića na Općinski prekršajni sud u Splitu, i to nakon njegove predaje koju je popratila njegova djevojka Ela. Tako je konačno realiziran dovedbeni nalog koji je sud izdao policiji još 10. listopada prošle godine. 

Rješenje po kojem treba odslužiti 15 dana zatvora uručeno je Petričeviću, a on se odrekao prava žalbe i kazao da želi smjesta biti upućen na izdržavanje kazne pa je tako i učinjeno. Najavio je kako će sam otići u zatvor. 

Prije odlaska na Bilice još se jednom oglasio na Instagramu. Objavio je snimku 'posljednje večere', kako ju je opisao, s djevojkom, splitskom influencericom Elom Jerković.


Vaša reakcija na temu