Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IPAK JE RIJEČ O KLORU Djelatnik zaštite na radu Radissona blu razvio je teže simptome

IPAK JE RIJEČ O KLORU Djelatnik zaštite na radu Radissona blu razvio je teže simptome

Dvoje učenika s prakse, starih 16 i 17 godina te 20-godišnja zaposlenica bit će pušteni kući

Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, u svezi četiri osobe zaprimljene u bolnicu nakon istjecanja plina u hotelu Radisson blu potvrdio je kako je nateže stradao 60-godišnji djelatnik zaštite na radu. No, izvan je životne opasnosti. Dr. Krnić je potvrdio kako se ipak radilo o istjecanju klora.

- Osoba je razvila teže simptome s teškim disanjem i kašljem. Zadržat ćemo ga na opservaciji, odnosno bit će hospitaliziran - kazao je dr. Krnić.

Na ukazivanje pomoći primljene su još tri osobe, 20-godišnja djelatnica hotela te učenici stari 16 i 17 godina koji su bili na praksi. Svi imaju blaže simptome i bit će pušteni kućama.


Vaša reakcija na temu