Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ipak su pretjerali: Pokrenuta provjera postupanja službenika Druge postaje

Ipak su pretjerali: Pokrenuta provjera postupanja službenika Druge postaje

Nije bilo razloga da policajci uklanjaju transparent

Transparent s natpisom 'Koncesiju ne tražimo, niti bi vam je dali', izvješen preko puta hotela Park u kojem se danas održala panel rasprava o izmjenama Zakona o pomorskom dobru, uklonila je policija, a nije trebala. 

Može se tako zaključiti nakon što je rukovodstvo Policijske uprave splitsko-dalmatinske iniciralo postupak provjere postupanja policijskih službenika Druge policijske postaje. 

I Dalmatinski portal je danas upitao PU splitsku zbog čega su policajci uklanjali transparent. Najprije nam je odgovoreno kako je uklonjen jer se radilo o javnoj površini, a potom je stigla i vijest da će se cijeli postupak istražiti te donijeti odgovarajući zaključak. Nije isključen ni disciplinski postupak. 

Policija je pred hotel Park došla nakon što su se aktivisti i političari koji prosvjeduju protiv predloženih zakonskih izmjena već razišli. Nisu nikoga zatekli, samo transparent. Tvrde da ih nitko nije zvao, već su samoinicijativno postupali. 

Isprva je pred hotelom Park bila samo patrola s dvoje službenika, a potom je iz postaje stiglo pojačanje koje je uklonilo transparent.

Vaša reakcija na temu