Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ISKAZ PREMLAĆENE DJEVOJKE 'Udarila sam ga u glavu, primijetila sam samo njegov luđački pogled'

ISKAZ PREMLAĆENE DJEVOJKE 'Udarila sam ga u glavu, primijetila sam samo njegov luđački pogled'

Obračun se dogodio nakon što su se u rano jutro popalila svjetla u splitskom klubu

Boksač Toni Višić završio je u splitskom zatvoru nakon što ga je policija privela zbog sumnje da je u petak premlatio 20-godišnjakinju u popularnom klubu. Djevojka je završila u bolnici s teškim ozljedama glave, oka i slomljenom vilicom.

Policiji je kazala kako je te večeri u klub stigla s jednom ženskom osobom. Ostale su do samog kraja oko 6 sati kada su se u klubu upalila svjetla. Na izlazu iz kluba tražila je vrećicu s drugom obućom koju je na ulasku predala na čuvanje. Nije nikog bilo pa se bez te druge cure vratila u klub. Tamo je vidjela nekoliko konobara koji su pospremali. Pitala je da joj netko otvori garderobu, a u tom trenutku netko od prisutnih udario ju je po stražnjici.

Kazala je kako se jako posramila i zbunila. Okrenula se i bez riječi izašla do prostora gdje je bila vrećica s obućom. Tamo je našla nekog od zaposlenika koji joj je predao vrećicu. Tada je vidjela muškarca koji ju je udario po stražnjici.

'Išao je prema meni. Pitala sam ga zašto je to napravio. Rukom sam ga udarila po glavi. Primijetila sam samo njegov luđački pogled. Uhvatio mi je ruku, a onda udario šakom u glavu. Osjetila sam jaku bol, pala sam na tlo. Vidjela sam puno krvi, uzrujala sam se, sve me boljelo', kazala je premlaćena djevojka policajcima.

Izgubila je svijest. Kada je došla sebi, vidjela je policiju i Hitnu pomoć. Kaže kako je tada do nje došao neki muškarac koji se predstavio kao menadžer kluba. Uvjeravao ju je da napadač nije zaposlenik kluba i pokazivao fotografije zaposlenika.

Nije ju, međutim, uvjerio u to. Premlaćena djevojka smatra da se radi o zaposleniku jer je ostao među posljednjima u klubu te je nosio crnu majicu kao i konobari i zaštitari kluba.
 

Vaša reakcija na temu