Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Isprika obitelji Radoš

Isprika obitelji Radoš

Objavljena je informacija o pronalasku osobe za kojom se tragalo

Na Dalmatinskom portalu je 22. ožujka 2023. objavljen tekst pod nazivom 'SRETAN KRAJ POTRAGE: Pronađeni Tino Janković i Krešimir Radoš'. 

Objavljena je netočna informacija o tome kako je potraga imala 'sretan' kraj budući da je Krešimir Radoš, nažalost, pronađen mrtav. 

U trenutku objave članka, policija je poslala informaciju o tome da je potraga završena i da su osobe za kojima se tragalo pronađene. 

Budući da nisu izvijestili o pronalasku mrtvog tijela, kao što to uvijek čine, objavili smo da je potraga završila sretno. Nakon što se saznalo da je potraga završila tragično, vijest je uklonjena. Ispričavamo se obitelji pokojnog Krešimira Radoša.

Vaša reakcija na temu