Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ISTI KAFIĆ, GODINU RANIJE: Pijanac u majici Draže Mihailovića zaprijetio smrću predsjedniku HVIDR-e

ISTI KAFIĆ, GODINU RANIJE: Pijanac u majici Draže Mihailovića zaprijetio smrću predsjedniku HVIDR-e

Cijeli slučaj potvrdila je i PU šibensko-kninska

Kafić Petko nedaleko od Knina u kojem su napadnuti Srbi tijekom gledanja utakmice Young Boys i Crvena Zvezda već je bio po portalima zbog incidenata. Pronašli smo tako slučaj iz 2018. kada je 53-godišnji B.P. priveden jer je alkoholiziran prijetio predsjedniku kninske HVIDR-e smrću.

Naime, B.P. je došao obučen u majicu s likom Draže Mihailovića i počeo konzumirati značajne količine alkohola, navode prisutni svjedoci. Igrom slučaja u istom kafiću našao se i predsjednik HVIDR-e Knin koji je pozvao policiju vidjevši spornu majicu, pisao je tada portal Dnevno.hr.

Prilikom privođenja pred mnogobrojnim gostima kafića B.P. je zaprijetio predsjedniku HVIDR-e smrću, nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku PP Knin. Cijeli slučaj potvrdila je i PU šibensko-kninska.

- Muškarac je priveden u ugostiteljskom objektu Petko, u naselju Uzdolje nedaleko od Knina. Zatečen u alkoholiziranom stanju te s majicom neprimjerenog sadržaja (majica s likom Draže Mihailovića), a zatim odveden u policijsku postaju gdje je proveo i noć. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja bit će predan sucu za prekršaje, a za sada ga se tereti jedino sukladno članku 5. Zakona o prekršajima povrede javnog reda i mira, za što zatvorska kazna može biti i do 30 dana - kazala je tada za Dnevno.hr Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Vaša reakcija na temu