Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ISTRAGA Policija uhvatila dvojicu koji su napali Srbe kod Knina

ISTRAGA Policija uhvatila dvojicu koji su napali Srbe kod Knina

Za raniji upad u kafić u Uzdolju nisu još nikog osumnjičili

Kninska je policija dovršila istraživanje nad dvojicom muškaraca,  28-godišnjakom i 25-godišnjakom, koje su osumnjičili da su napali Srbe u kafiću 62-godišnjaka u Đevrskama, dok za napad koji se nešto prije dogodio u Uzdolju i u kojem je ozlijeđen i dječak, poručuju, da i dalje intenzivno provode kriminalističko istraživanje. 

Utvrdili su da su 25-godišnjak i 28-godišnjak, 21. kolovoza oko 22.50 sati u alkoholiziranom stanju, s Golfom došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka. Po ulasku je mlađi na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta.

- Pri tome je narušavao javni red i mir nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28-godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar i da će pozvati policiju - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Nakon dovršenog istraživanja su privedeni na Općinski sud zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 28-godišnjak prijavljen i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je, tijekom postupanja po ovom događaju, 22. kolovoza oko 00.15 sati u Konjevratima zatečen da u vidno alkoholiziranom stanju vozi Golf, a odbio je alkotestiranje. 

Vaša reakcija na temu