Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Bogdanović: Blaženko Boban je pokazao susretljivost prema osobama s invaliditetom, nadam se da će nam biti partner i u idućem mandatu

Ivan Bogdanović: Blaženko Boban je pokazao susretljivost prema osobama s invaliditetom, nadam se da će nam biti partner i u idućem mandatu

Podršku je dao HDZ-ovom kandidatu za splitsko-dalmatinskog župana

Dugogodišnji aktivist za prava osoba s invaliditetom Ivan Bogdanović istaknuo je potporu Blaženku Bobanu za naredni mandat, ističući kako je Boban pokazao senzibilitet prema osobama s invaliditetom. 

- Još od svojih studentskih dana svojim aktivizmom nastojao sam senzibilizirati javnost za potrebe, ali i mogućnosti osoba s invaliditetom. Kada ste si uzeli u misiju takav zadatak, bitno vam je da na ključnim pozicijama budu osobe koje imaju senzibiliteta. Stoga mi je bilo izuzetno drago kada je prije četiri godine županom postao gospodin Blaženko Boban, kojega sam upoznao 2015. godine i već tada me oduševio svojom neposrednošću i komunikativnošću. Kroz svoj mandat, još uvijek aktualni, bio je susretljiv prema udrugama osoba s invaliditetom, želio je pomoći u skladu sa svojim mogućnostima, odazivao se na sve događaje na koje smo ga pozivali i stoga se nadam da će i u narednom mandatu osobe s invaliditetom u njemu imati partnera, s kojim će moći graditi bolju budućnost zajedno - rekao je Bogdanović. 


Vaša reakcija na temu