Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Saša Burić Ivan Leo Lemo: 'J..... se svi kojima profesorima ne dajete podršku!'

Ivan Leo Lemo: 'J..... se svi kojima profesorima ne dajete podršku!'

Lemo nije bio dovoljno dobar splitskoj vladajućoj koaliciji za intendanta HNK Split te su doveli čovjeka iz redova HDZ-a

Višestruko nagrađivani kazališni redatelj Ivan Leo Lemo koji nije bio dovoljno dobar splitskoj vladajućoj koaliciji za intendanta HNK Split te su doveli čovjeka iz redova HDZ-a, poslao je originalnu poruku podrške učiteljima u štrajku.

 - Svi moji učitelji, nastavnici i profesori kroz život bili su divni, posvećeni, mudri i vrijedni ljudi. Najponiznije im hvala.  Oni i njihove kolege imaju moju apsolutnu podršku. Desničari na vlasti su primitivci i lopovi, ali još gori su umišljeni ljevičari koji omalovažavaju ove ljude i ovu struku koja se bori za osnovno.  Je.... se svi koji profesorima ne dajete podršku! - poručio je Lemo 'šerajući' status na kojem se predočuje koeficijent za izračuna plaća. Učiteljima je 1.32, štrajkom traže 1.40, dok primjerice potpredsjednik Sabora ima 7.14, tajnik zastupnika klubova 2.13.

Vaša reakcija na temu