Ivan Mrvoš dobio prestižnu nagradu, Deloitte proglasio njegovu tvrtku 'zvijezdom u usponu'

Ivan Mrvoš dobio prestižnu nagradu, Deloitte proglasio njegovu tvrtku 'zvijezdom u usponu'

Prva smo hrvatska kompanija koja je pobijedila u ovoj kategoriji, sa 1950 posto rasta u tri godine poslovnih operacija - poručili su iz Includea

Ivan Mrvoš je dobio je prestižnu nagradu britanske tvrtke Deloitte! Njegova tvrtka Include proglašena je 'zvijezdom u usponu', radi se o kategoriji 'Technology Fast 50 Central Europe', koja se opisuje kao program koji prepoznaje i profilira najbrže rastuće privatne ili javne tehnološke tvrtke u srednjoj Europi.

- Prva smo hrvatska kompanija koja je pobijedila u ovoj kategoriji, sa 1950 posto rasta u tri godine poslovnih operacija. Godine 2014. započeli smo s skromnim inicijalnim kapitalom i velikom vizijom - izgraditi najveću tvrtku za proizvodnju pametnog urbanog namještaja u ovom dijelu Europe. Četiri godine kasnije, s 35 visoko kvalificiranih zaposlenika i proizvodima koje plasiramo na 39 globalnih tržišta, s ponosom možemo reći da je osvajanje nagrade Deloitte Rising Stars jedna od najvećih postignuća naše tvrtke do sada - poručili su iz tvrrtke mladog Solinjanina.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare