Foto: Veljko Martinović IVICA PULJAK: Loše se upravljalo park šumom Marjan, a oporbu pozivam na konstruktivnost, ne treba nam grintanje

IVICA PULJAK: Loše se upravljalo park šumom Marjan, a oporbu pozivam na konstruktivnost, ne treba nam grintanje

S medijima je podijelio razmišljanja na Festivalu tehnologije i poduzetništva

Gradonačelnik Ivica Puljak komentirao je smjenu u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan. Umjesto Damira Grubšića kojega je razriješilo Upravno vijeće do izbora novog ravnatelja za Marjan će biti odgovoran Stipe Mušura.

- Bilo je izuzetno loše stanje Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan i zaista narušeni međuljudski odnosi - kazao je.

Ustvrdio je da je način na koji se upravljalo park šumom bilo loše.

- Nakon što Upravno vijeće predloži smjenu ravnatelja Gradskom vijeću i predloži vršitelja dužnosti,  raspisat će se natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu - dodao je.

Na upit medija ima li nekog kandidata u vidu rezolutno je uzvratio da nema nego će se transparentno i natječajem izabrati najbolji.

 Komentirajući 100 dana mandata ustvrdio je da su građani zadovoljni onim što rade.

-  Pokazali smo jedan drugačiji smjer razvoja grada u kojem su javni interesi iznad svega. Prema javnim financijama se odnosima kvalitetno i odgovorno. Uvodimo red i to su od nas ljudi očekivali - smatra.

Na kritike oporbe odgovorio je da ih poziva na konstruktivnost.

- Idemo zajedno razvijati ovaj grad, treba nam konstruktivnost, a ne grintanje -  poručio je Puljak.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109866, "");
Pregledaj komentare
29