Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivica Puljak: Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a

Ivica Puljak: Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a

'Koalicija Rijeke pravde odnijela je pobjedu u Splitu i to nas čini ponosnima'

Ivica Puljak zahvalio se biračima koji su izašli na izbore. Napisao je kako će podržati sve napore da se stvori parlamentarna većina te da je posebno ponosan što je koalicija Rijeke pravde pobijedila u Splitu.

'Hvala svima koji su jučer izašli na izbore, a posebno hvala vama koji ste birali promjene! Naša borba još nije završena, ovo je početak puta na kojem moramo biti ujedinjeni kako bi ostvarili cilj, a to je micanje HDZ-a s vlasti. 

Pozivam sve oporbene aktere da ispred interesa vlastitih stranaka stave interese Republike Hrvatske i da pristupimo razgovorima u dobroj vjeri jer ono za što se borimo, veće je od svih nas pojedinačno!

Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a. Ne zaboravimo da je koalicija Rijeke pravde odnijela pobjedu u Splitu i to nas čini ponosnima! Hvala svima!', poručio je Puljak.

Vaša reakcija na temu