Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Puljak: 'Građani daju jaku podršku našem modelu upravljanja'

Ivica Puljak: 'Građani daju jaku podršku našem modelu upravljanja'

'S optimizmom gledamo na izbore koji su pred nama'

Vijećnici Centra dat će danas ostavke, najavio je predsjednik stranke Ivica Puljak

'S obzirom na to da su jučer ostavke dali vijećnici HDZ-a, time će se steći uvjeti za raspuštanje Gradskog vijeća i izbore. Nadamo se da će se u isto vrijeme održati i kotarski izbori i da će građani Splita imati priliku dati svoje mišljenje jesu li za ovaj smjer koji smo mi zacrtali', kazao je Puljak. 

Pitali smo ga da komentira rezultate ankete koja mu daje veliku prednost u odnosu na konkurenciju, dok kandidat HDZ-a Zoran Đogaš ima ne baš zanemarivih 23 posto podrške, tjedan dana nakon najave kandidature. 

'Odlučili smo se ići na ove izbore da građanima damo priliku da odluče jesu li za model upravljanja HDZ-a, koji se sastoji od kriminala, korupcije i klijentelizma ili su za novi model uvođenja reda i javnih natječaja', kazao je Puljak. 

Je li Puljka iznenadilo što su po rezultatima ankete Splićani podijeljeni oko njegovog zamjenika Bojana Ivoševića koji je nedavno dobio optužnicu DORH-a za prijetnju novinarkama Slobodne Dalmacije?

'Vidjeli smo da građani Splita daju jaku podršku našem modelu upravljanja, zato gledamo s optimizmom na ove izbore koji su pred nama', kazao je Puljak.


Vaša reakcija na temu