Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Puljak o Spaladium Areni: Dao bih punu podršku profesoru Dejanu Kružiću
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Ivica Puljak o Spaladium Areni: Dao bih punu podršku profesoru Dejanu Kružiću

Ne bojim se uhvatiti ukoštac i s najvećim problemima

Projekt Spaladium obuhvaća više od same Spaladium Arene, a školski je primjer nebrige, neznanja i nesposobnosti za upravljanje velikim projektima, od strane nekoliko dosadašnjih garnitura splitskih vlasti. HDZ je stvorio problem, i to vrlo skup problem. Kerum ga je mogao riješiti, ali nije, kao što to nakon njega nije učinio ni Baldasar. U međuvremenu je problem eskalirao i dočekat će novu gradsku vlast - poručio je Ivica Puljak, gradonačelnikčki kandidat stranke Centar.

Zanimalo nas je kako bi riješio problem Spaladium Arene...

- Riječ je o financijski velikom problemu, a ujedno i o kompleksnoj pravnoj zavrzlami koju nije moguće jednostavno riješiti. No, ne bojim se uhvatiti ukoštac i s najvećim problemima. Svakome kome je zaista stalo do ovog grada i tko želi da Split bude centar svita jasno je da se problemi neće riješiti ignoriranjem i praznim obećanjima te da je pred nama jako težak posao. Za projekt Spaladium dao bih punu podršku profesoru Dejanu Kružiću i zajedno s njim izborio bi se da se prvo zaštite interesi grada, odnosno građana Splita, a nakon toga i da se projekt konačno završi, preseljenjem gradske uprave i drugih javnih institucija u novi prostor - rekao je Puljak.

Vaša reakcija na temu