Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVICA PULJAK RAČUNA DA JE IZBORE VEĆ DOBIO 'Slijede tri godine preporoda grada Splita'

IVICA PULJAK RAČUNA DA JE IZBORE VEĆ DOBIO 'Slijede tri godine preporoda grada Splita'

Predsjednik Centra planira se po povratku u Banovinu obratiti pročelnicima, direktorima i ravnateljima

Čini se kako u Centru računaju da su izbori završeni i da će se Ivica Puljak sa zamjenicima vratiti u Banovinu. Već su gotovi planovi za prvi radni dan. 

'Naš prvi potez kada se vratimo u Banovinu bit će da točno u podne sazovemo sve pročelnike, direktore javnih tvrtki i ravnatelje ustanova u Splitu i predočimo im jasan okvir za razvoj Splita u sljedeće tri godine. To će biti tri godine preporoda grada Splita i od svih njih očekujemo beskompromisnu posvećenost poslu i volju za veliki, marljivi i strpljiv rad. 

Ovih deset mjeseci smo uvodili red u grad Split. Nastavili smo realizaciju zatečenih projekata i započeli nove, a snimili smo i stanje pa nam je sada vrlo jasno što treba raditi u sljedeće tri godine da bi došlo do ogromnog preporoda grada Splita. 

Svi javni upravitelji trebaju postati beskompromisni borci za javno dobro, kao i ja i moji zamjenici i vijećnici stranke Centar. Nas trojica ćemo stajati iza njih i nećemo dopustiti da se na njih vrši bilo kakav pritisak. Za to nam treba veća podrška u Gradskom vijeću', kazao je Puljak. 

Imao je poruku za zaposlenike koji primaju plaću iz gradskog proračuna te birače. 

'Prvi dan povratka u Banovinu kreće reorganizacija svih javnih tvrtki, ustanova i gradske uprave. Svi marljivi, vrijedni i pošteni zaposlenici ne trebaju strahovati za svoj posao i egzistenciju. Za njih sve ima mjesta da zajedno s nama rade na preporodu grada Splita. 

Neki strahuju da će ova tri mjeseca kampanje usporiti neke projekte. Ti strahovi su neopravdani jer veća podrška meni i zamjenicima i u Gradskom vijeću učinit će to da se svi projekti brže realiziraju i na vrijeme. Nema straha da će išta kasniti. 

Građani Splita, vi nam dajete podršku, a mi vam obećavamo i garantiramo da ćemo ostati beskompromisni borci za javno dobro', kazao je Puljak.


Vaša reakcija na temu