Foto: Veljko Martinović Ivica Tafra: Narod Dalmacije odlučio je Škori na njegov glazbeni poklič 'sad ili nikada' odgovoriti s 'nikada'!

Ivica Tafra: Narod Dalmacije odlučio je Škori na njegov glazbeni poklič 'sad ili nikada' odgovoriti s 'nikada'!

Ono što posebno žalosti je huškanje protiv aktualne predsjednice i to u trenutku kada RH uživa najveću prepoznatljivost u svijetu i EU od svoje samostalnosti

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a 'Dr. Franjo Tuđman' Splitsko-dalmatinske županije, ovim je riječima komentirao skup Miroslava Škore koji je danas održan u Lori:

- Čini se da je narod Dalmacije odlučio Škori na njegov glazbeni poklič 'sad ili nikada', odgovoriti s 'nikada'. Tako bi se barem dalo zaključiti nakon današnjeg skupa u Splitu na kojemu je prisustvovalo tek nekoliko stotina ljudi. Sada je jasno i da je premještaj skupa iz dvorane na plato bio tek neuspješan politički performans. Čovjek koji se u svom djelovanju bilo kroz politiku ili glazbeni izričaj kroz stranku financijski okoristio, nema pravo svojatati niti pozivati članove HDZ-a na potporu. Ono što posebno žalosti je huškanje protiv aktualne predsjednice i to u trenutku kada RH uživa najveću prepoznatljivost u svijetu i EU od svoje samostalnosti. Škoro je nedorastao funkciji na koju pretendira, a njegove latentne autokratske želje nedorasle su vremenu u kojem živimo.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55683, "");
Pregledaj komentare