Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ: Vezovi na Zapadnoj obali konačno će se početi zakonito naplaćivati
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

IVOŠEVIĆ: Vezovi na Zapadnoj obali konačno će se početi zakonito naplaćivati

Točka je na dnevnom redu sutrašnje sjednice Vlade

Splitski dogradonačenik Bojan Ivošević objavio je kako će Vlada na sutrašnjoj sjednici donijeti odluku prema kojoj će se vezovi na Zapdnoj obali konačno zakonito naplaćivati.

'Nakon godina i godina za Grad Split uzaludnog ilegalnog naplaćivanja vezova na Zapadnoj obali za vrijeme bivših gradskih uprava, radi čega tvrtka Splitska obala na temelju kazni Carinske uprave u našem mandatu vraća sve zarađeno Republici Hrvatskoj, konačno će se početi zakonito naplaćivati vezove od strane Županijske lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, na temelju odluke Vlade RH koja bi se trebala sutra izglasati kao 11. točka dnevnog reda 195. sjednice Vlade RH - Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Odluku Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije o dopuni Odluke o osnivanju Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije', objavio je Ivošević na Facebooku.


Vaša reakcija na temu