Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević o bespravnoj gradnji na Marjanu: 'Ove godine bi svi predmeti trebali biti riješeni'

Ivošević o bespravnoj gradnji na Marjanu: 'Ove godine bi svi predmeti trebali biti riješeni'

'Onda ćemo vidjeti ažurnost građevinske inspekcije na djelu'

Bojan Ivošević, dogradonačelnik Splita, komentirao je na društvenim mrežama gradnju na Marjanu.

'Bespravna gradnja godinama je bujala u zaštićenom području park šume Marjan bez adekvatne reakcije građevinske inspekcije, a onda su istu štitili i političari na vlasti.

Zahtjevi za legalizaciju koji su se trebali automatski odbijati stajali su u ladicama, a građevinska inspekcija je odbijala postupati dok se ne odbiju, pa su tako neki nastavili s bespravnim radovima u kojima je uz neke kuće nikao i bazen.

U 2022. godini konačno se krenilo raditi na navedenoj problematici, a u 2023. podiglo se u višu brzinu te bi ove godine svi predmeti trebali biti riješeni. Tako bi se jednom zauvijek završila priča s bespravnom gradnjom na Marjanu, a onda ćemo vidjeti ažurnost građevinske inspekcije na djelu', napisao je.


Vaša reakcija na temu