Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ ODGOVARA PRKIĆU U SVEZI JADRANA: Grad Split je jedina institucija koja je pokušala postupati, a najmanje ovlasti ima

IVOŠEVIĆ ODGOVARA PRKIĆU U SVEZI JADRANA: Grad Split je jedina institucija koja je pokušala postupati, a najmanje ovlasti ima

'Jakove, a sad jedno pitanje što kandidatkinja tvoje stranke za zamjenika gradonačelnika na izborima u Splitu 2022. radi po Paklinskim otocima? Znaš li šta o tome?'

Nakon što je splitsko-dalmatinski županijski vijećnik Direkta Jakov Prkić objavio da se na kupalište kraj bazena Jadran na Zvončacu ne može ući prije 8 sati, oglasio se splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević.

'Prkić možda ne zna, ali u našem mandatu redari Grada Splita išli su postupati na Jadrana i za to tražili asistenciju policije i državnih inspektora.
Kad god bi se išlo organizirano tamo nit objekt nije radio, a nit ležaljki, nit štekata tu nije bilo. Kako su znali da dolazimo sami zaključite.
Grad Split je jedina institucija koja je pokušala postupati, a najmanje ovlasti ima. Ne pomaže ni činjenica da Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ako se ne varam već 12 godina ne donosi odluku oko granice pomorskog dobra na navedenoj lokaciji, kao ni činjenica da objekt na Jadrana ima pravomoćno odbijenu legalizaciju i pravomoćno rješenje o uklanjanju Građevinske inspekcije, a baš na takve slučajeve smo ih upozorili na nedavnom sastanku', kaže Ivošević.

Dodaje i kako JUŠO nema nikakve ugovore tamo niti je to u obuhvatu njihovog upravljanja. Znači tamo osim Grada mogu postupati Državni inspektorat, Carina, Lučka kapetanija i Splitsko-dalmatinska županija.

'Jakove, a sad jedno pitanje što kandidatkinja tvoje stranke za zamjenika gradonačelnika na izborima u Splitu 2022. radi po Paklinskim otocima? Znaš li šta o tome?', poručio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu