Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivošević odgovorio Plenkoviću: Ja sam čistog obraza, za razliku od nekih

Ivošević odgovorio Plenkoviću: Ja sam čistog obraza, za razliku od nekih

Premijer je rekao da je sramota što je izabran za gradonačelnika drugog najvećeg grada u Hrvatskoj

Novi dogradonačelnik Bojan Ivošević komentirao je riječi premijera Andreja Plenkovića da je on sramota za Split.

- Neka gospodin Plenković provjeri svoje i politike njegove stranke zadnjih deset godina i po pitanju ekonomije, ali i ideologije. Kamen spoticanja po tom pitanju su on i njegova stranka. Ako se ima itko što sramiti na temelju takvih stvari, to su oni. Ja sam čistog obraza, svi u gradu znaju da ja ne dijelim ljude po naciji, vjeri ni po boji kože, za razliku od nekih - rekao je Ivošević.

Upitan je još jednom o zagrljaju s ocem i suzama. Ostao je upečatljiv taj trenutak.

- Bilo je dosta niskih udaraca u ovoj kampanji. Moj tata je posebna priča, prošao je svašta u životu u Splitu, nije nikada odustao, ostao je tu, za sestru, za mene. Ja mu opet kažem 'tata, hvala' i da, ne mogu zadržati suze na tu temu - iskreno je odgovorio. 

Plenković je, podsjetimo, rekao da će ostati teška ljaga da je u Splitu izabran Puljkov zamjenik.

- To je sramota za grad Split, očekujem od Puljka da se jasno, čvrsto distancira, jer je neprihvatljivo da netko takav bude zamjenik drugog najvećeg grada - kazao je premijer u izbornoj noći.

Vaša reakcija na temu