Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVOŠEVIĆ UZVRATIO KRSTULOVIĆU OPARI 'Wannabe gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma'

IVOŠEVIĆ UZVRATIO KRSTULOVIĆU OPARI 'Wannabe gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma'

Cijeli dan traje žestoki obračun bivšeg gradonačelnika i aktualnog dogradonačelnika

Cijeli dan traje žestoki obračun bivšeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i aktualnog dogradonačelnika Bojana Ivoševića. Nakon što ga je Opara prozvao da se 'poklopi ušima i pokuša bar malo oživit opustjeli grad i proba vratiti radna mjesta koja su uništili', Ivošević je oštro uzvratio.

'Može li netko objasniti gosp. Krstuloviću Opari da je on postao gradonačelnik usred turističke sezone 2017. godine i da nikakva nagrada vezana za turizam te godine nema nikakve veze s njegovim radom i njegovim politikama. Osjećam susramlje. 

Njegova ostavština nakon četiri godine mandata je Split na listama s Ibizom i drugim party destinacijama. Čestitam.

Što se tiče kritika na maksimalni paušal na apartmane u zoni A, podsjetit ću ga da gosp. Franković također ima maksimalni paušal na apartmane u zoni A, pa možemo zaključiti da nakon što je gosp. Franković ispljucao ostavštinu gosp. Krstulovića Opare sada gosp. Krstulović Opara pljuca gosp. Frankovića. 

Wannabe gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu