Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević tvrdi da zaposlenica HNK bolovanje provodi na inozemnim destinacijama: 'Molim Ms. Worldwide da sama da otkaz'

Ivošević tvrdi da zaposlenica HNK bolovanje provodi na inozemnim destinacijama: 'Molim Ms. Worldwide da sama da otkaz'

'Putuje svijetom bez suglasnosti liječnika'

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio je kako zaposlenica HNK putuje svijetom dok je na bolovanju. Nije ju doduše imenovao, ali joj je poručio da sama da otkaz i prestane uzimati novce građana Splita dok boluje putujući svijetom.

'Zamislite zaposlenicu HNK Split koja je na 'bolovanju' šest mjeseci (plaćaju ga porezni obveznici) i zato vrijeme bez suglasnosti svog liječnika putuje svijetom (Italija, Latvija, Irska) i to dijeli na Facebooku, a sve to vjerno prati Luka Jadrić 'jedina ispravna osoba u svemiru' koji vidi nezakonitosti tamo gdje ih nitko drugi ne vidi, ali ovakav slučaj ne prijavi nadležnim institucijama. Toliko o borbi za HNK Split, provođenje zakona i zaštitu javnih interesa.

Molim Ms. Worldwide da sama da otkaz u HNK Split i prestane uzimati novce građana Splita dok 'boluje' putujući svijetom', napisao je.


Vaša reakcija na temu