Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZBJEGNUTA NESREĆA: Tinejdžeri sa zgrade na Mejama bacali stijene!

IZBJEGNUTA NESREĆA: Tinejdžeri sa zgrade na Mejama bacali stijene!

Kroz volat su netom prolazili ljudi

Samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija nakon opasne zaigranosti tinejdžera s Meja u petak navečer.

Bacili su stijenu s jedne od zgrada koje koristi Zavod za mirovinsko osiguranje i to ispred volta kroz kojeg su netom prolazili pješaci.

Splićanka koja je svjedočila takvom činu ispričala nam je što se dogodilo.


'Izvela sam psa oko 20.30 navečer. Šetala sam s prijateljicom i vidjela da se na vrhu zgrada, od Bobisa preko niza spojenih, šetaju dječaci. Ugledale smo svjetlo s mobitela i zapravo tek onda bolje pogledale. Prepale smo se da ne padnu, baš nas je strah za njih presjekao', priča nam.

Gledale su dalje i tješile se da će valjda biti dobro, da se dječacima neće ništa dogoditi. Ni slutile nisu što spremaju i koja im je opasna misao pala na pamet. 

'Nakon nekog vremena čule smo strašan udarac. U voltu smo ugledali stijenu. Zaledile smo se', prepričala nam je.


Vaša reakcija na temu