Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izbor za hrvatskog EY poduzetnika godine 2022: Mijo Pašalić među sedam finalista

Izbor za hrvatskog EY poduzetnika godine 2022: Mijo Pašalić među sedam finalista

Nagrada se dodjeljuje u više od 60 zemalja svijeta

Kao što je navedeno na njihovim službenim stranicama, program EY poduzetnik godine slavi nezaustavljive i odvažne vizionare koji svojim uspjehom nadahnjuju druge i dokazuju da je ideju moguće pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. Potiču rast i napredak stvaranjem novih radnih mjesta te redefiniraju način na koji živimo i radimo. Nagrada se dodjeljuje u više od 60 zemalja svijeta, a od 2014. godine i u Hrvatskoj.

Biti jedan od 51 odabranog kandidata velika je čast i priznanje za radne uspjehe, a Mijo Pašalić odabran je u uži izbor 7 finalista, koji su se natjecali za titulu najboljeg.

O izboru najboljeg EY poduzetnika za 2022. godine odlučivao je neovisni stručni žiri, koji je ovogodišnjeg dobitnika odabrao prema globalnim kriterijima, koji se, uz financijske pokazatelje, temelje i na doprinosu stvaranja pozitivne poduzetničke kulture kroz osobni integritet i inovativnost te doprinosu društvu u cjelini.

Na svečanoj dodjeli nagrada Mijo Pašalić predstavljen je kao osnivač i vlasnik tvrtke Apfel.


Uz uspješnih 27 godina poslovanja, navedeno je kako je Apfel izuzetno društveno odgovorna tvrtka, što dokazuje i izgradnja sportsko-kulturnog centra Apfel Arena, stambene zgrade za djelatnike tvrtke, pokretanje inicijative 'Makarska rivijera i prijatelji' i brojne druge aktivnosti na Makarskoj rivijeri.

Vaša reakcija na temu