Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izgrađen nogostup Seget - Medena

Izgrađen nogostup Seget - Medena

'Završetkom ovih radova povećana je sigurnost odvijanja prometa, a posebno su zaštićeni pješaci kao najugroženiji sudionici u prometu'

Danas se na Županijskoj cesti 6132, dionica od hotela Medena do raskrižja sa ŽC 6133 kod Općine Seget, iscrtava horizontalna signalizacija radi sigurnog prometovanja motornog prometa. Završeni su pješački nogostupi u dužini od 1600 metara i time je osigurano sigurno kretanje pješaka, pogotovo turističkih grupa od hotelskih objekata prema Segetu i Trogiru i obratno.

- Završetkom ovih radova povećana je sigurnost odvijanja prometa, a posebno su zaštićeni pješaci kao najugroženiji sudionici u prometu. Za 6 mjeseci u navedenu prometnicu izgradit će se i kanalizacija, nakon čega će se cijeli kolnik asfaltirati. Time će Županija i Općina Seget, uz već ranije uređenu Vlašku ulicu, dobiti moderno opremljenu prometnicu koja puno znači za ovaj turistički kraj - kažu iz ŽUC-a Split.

Vaša reakcija na temu