Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZJAVA IZ BOLNICE Strana državljanka primljena u KBC Split nema koronavirus

IZJAVA IZ BOLNICE Strana državljanka primljena u KBC Split nema koronavirus

Kineskinja je primljena jučer i stavljena u izolaciju

Iz splitskog KBC-a poslali su izjavu u vezi Kineskinje koja je s respiratornim problemima primljena na Kliniku za infektologiju. 

Sumnjalo se na koronavirus, pa je stavljena u izolaciju. No, rezultati iz Zagreba pokazali su da ipak nije zaražena.

- Dana 10. veljače strana državljanka s respiratornim simptomima primljena je na Kliniku za infektologiju KBC-a Split, gdje je stavljena u izolaciju prema važećim službenim preporukama za postupanje zdravstvenih djelatnika u slučaju postavljanja sumnje na novi koronavirus. Uzeti su svi potrebni uzorci koji su poslani na Kliniku za infektivne bolesti  Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu te je utvrđeno da bolesnica nije inficirana novim koronavirusom - stoji u izjavi koju potpisuju dr. Boris Lukšić i dr. Anton Marović.

Vaša reakcija na temu