Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com IZNENADILA GA POLICIJA Anđelo Odak uhićen na Mertojaku s pištoljem i sedam metaka

IZNENADILA GA POLICIJA Anđelo Odak uhićen na Mertojaku s pištoljem i sedam metaka

Pušten je na slobodu nakon što je priznao prekršaj na sudu

Splitska policija jučer je neočekivano na ulici na Mertojaku susrela starog znanca 23-godišnjeg Anđela Odaka te kod njega pronašla pištolj Zastava M-57 sa sedam metaka. Priveden je najprije u postaju, a potom i na Prekršajni sud uz optužni prijedlog za nedopušteno posjedovanje oružja i streljiva. 

Odak je priznao prekršaj nakon čega je pušten na slobodu. Nije bilo osnove za zadržavanje u zatvoru, zaključeno je. Presudu će sud donijeti naknadno. 

Odak nije imao branitelja. Možda i ne čudi jer mu to nije prvi postupak. Pištolj je već koristio. 

Osuđen je zbog ranjavanja Kristijana Čuline na Kmanu 2017. godine, a čeka i suđenje za ranjavanje Mihe Frančeskija iz 2018. godine. Osuđen je zbog heroina, sumnjiče ga i za izazivanje prometne nesreće na Dalmatini u kojoj je život izgubio 41-godišnji Nijemac, dok je devet osoba ozlijeđeno.   

Vaša reakcija na temu