Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZNUDA U KAŠTELIMA Motociklom presreo put kombiju, pa natjerao ženu i maloljetnike da mu daju strojeve

IZNUDA U KAŠTELIMA Motociklom presreo put kombiju, pa natjerao ženu i maloljetnike da mu daju strojeve

Jedan je maloljetnik lakše ozlijeđen

Zbog iznude i narušavanja reda i mira policija je osumnjičila 38-godišnjaka. 

Utvrdili su da je u subotu motociklom zapriječio put kombiju u kojem su bili 20-godišnjakinja i dvojica maloljetnika. Kada su izašli iz vozila odgurivao ih je i udarao, te je jednog maloljetnika lakše ozlijedio. Uz prijetnje fizičkim napadom prisilio je 20-godišnjakinju i maloljetnika da mu predaju razne strojeve i prevezu do njegove kuće. 

- Po provedenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iznude nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku - kažu iz splitske policije.

Vaša reakcija na temu