Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Sorelle Izrađena projektna dokumentacija za sportsko-rekreacijsku zonu 'Krstarica'

Izrađena projektna dokumentacija za sportsko-rekreacijsku zonu 'Krstarica'

Realizacija izgradnje bit će podijeljena u dvije faze

Završen je proces izrade projektne dokumentacije za izgradnju sportsko-rekreacijske zone 'Krstarica'. Realizacija izgradnje bit će podijeljena u dvije faze, od kojih prva faza obuhvaća uređenje postojećeg zoga za balote, izgradnju piknik zone, vježbališta, kaveza za nogomet i instalaciju javne česme. U drugoj fazi je predviđena rekonstrukcija dječjeg igrališta koje će biti izgrađeno u skladu sa sigurnosnim normama. Kotar je financirao izradu projekta, dok će Grad izgradnju sportsko-rekreacijske zone.

Slijedi raspisivanje natječaja za izvođače radove i skori početak izgradnje. Marijan Čelan, v.d. predsjednika TO HDZ-a Trstenik, se zahvalio kotarskom vijeću koje je ovaj prijedlog jednoglasno usvojilo, gradskoj upravi i svim ljudima koji su u ovom projektu.


Vaša reakcija na temu