Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAK VJETAR Zatvorena dionica Jadranske magistrale za dio vozila

JAK VJETAR Zatvorena dionica Jadranske magistrale za dio vozila

Između Senja i Karlobaga ne smiju prometovati autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina), izvijestio je Hrvatski autoklub u srijedu u 8.07 sati

- Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić - naveli su iz HAK-a.

Izvijestili su i da će zbog izvlačenja teretnog vozila do 15 sati biti zatvorena državna cesta DC1 između mjesta Potravlje i Satrić od skretanja na županijsku cestu u Potravlju do skretanja na županijsku cestu u Satriću. Obilazak je županijskom cestom Potravlje-Satrić.

Vaša reakcija na temu