Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Metković News FOTO Žena ozlijeđena u snažnoj eksploziji u Metkoviću helikopterom prevezena u bolnicu

FOTO Žena ozlijeđena u snažnoj eksploziji u Metkoviću helikopterom prevezena u bolnicu

Sumnja se na plinske instalacije

Jutros u 5.55 jaka detonacija probudila je građane u centru Metkovića. Na svu sreću, kako doznajem Metković News, nesreća je prošla bez žrtava.

U trenutku eksplozije, koja se dogodila u prizemlju obiteljske kuće u Ulici Petra Svačića, boravila je starija ženska osoba (56). Od posljedica eksplozije zadobila je tjelesne ozljede. Bila je prisebna u trenutku dolaska djelatnika Hitne medicinske pomoći koji su je zbrinuli na svoj odjel pri Domu zdravlja Metković. Potom je Hitnom helikopterskom službom prebačena na bolničko liječenje.

Na teren su izašle sve žurne službe. Vatrogasci JVP Metković su provjerili prostorije, a prema prvim neslužbenim saznanjima sumnja se na curenje plina koji je ispunio prostoriju te je u jednom trenutku došlo do detonacije, javlja Metković News.

Vaša reakcija na temu