Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAKAŠA NAM JE POSLAO PREZENTACIJU Rješenja Istočne obale koja smo do sada imali priliku vidjeti su kao 'tri palme na otoku sreće'
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

JAKAŠA NAM JE POSLAO PREZENTACIJU Rješenja Istočne obale koja smo do sada imali priliku vidjeti su kao 'tri palme na otoku sreće'

HNS-ovac je naglasio da je nužno da država stane iza projekta

HNS-ovog kandidata za gradonačelnika Splita smo pitali što učiniti s Istočnom obalom. Darije Duje Jakaša nam je rekao:

- Rješenja Istočne obale koja smo do sada imali priliku vidjeti su kao 'tri palme na otoku sreće', a to je nedovoljno i nedostojno Splita kao drugog grada u državi. Želim naglasiti da je na ovom području najvažnije prometno rješenje koje može biti i samostalan projekt.

Poslao nam je Jakaša svoju prezentaciju u kojoj nudi svoju viziju Istočne obale za koju je, kako je rekao, nužno da država stane iza nje kao strateškog projekta za Dalmaciju. 

Vaša reakcija na temu