Foto: Veljko Martinović Jakov Prkić: Naprosto mi je neugodno i crvenim se koliko Andro Krstulović Opara ne poznaje gradivo. Sjedi 1, AKO!

Jakov Prkić: Naprosto mi je neugodno i crvenim se koliko Andro Krstulović Opara ne poznaje gradivo. Sjedi 1, AKO!

Želim mu još jedan mandat da završi ono što je započeo. Demontažu privremenog grada u pokušaju, naveo je vijećnik stranke Pametno

Gradski vijećnik stranke Pametno Jakov Prkić reagirao je na odgovor gradonačelnika Andre Krstulovića Opare predsjedniku Gradskom vijeća Igoru Stanišiću

Krstulović Opara je, podsjetimo, poručio Stanišiću da on pozove 'dionike tematske rasprave', nakon što ga je koalicijski partner pozvao da odradi svoj posao i zatraži da gradske službe pripreme materijale. Dvije tematske sjednice o Karepovcu i gospodarenju otpadom te o stanju sigurnosti zakazane su za ponedjeljak. Pisanog materijala ni imena sudionika još nema.

- Tužno, da tužnije ne može biti. Naprosto mi je neugodno i crvenim se koliko Andro Krstulović Opara ne poznaje gradivo. Sjedi 1 (jedan), AKO!!! Bolje bi bilo da je nastavio s ignoriranjem nego da je ovo izjavio. Bio je i on vijećnik četiri godine, a ništa naučio nije. Želim mu još jedan mandat da završi ono što je započeo. Demontažu privremenog grada u pokušaju - poručio je Prkić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51124, "");
Pregledaj komentare