Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jakov Prkić u samoizolaciji, bio je na utakmici na kojoj je igrao zaraženi malonogometaš Murtera

Jakov Prkić u samoizolaciji, bio je na utakmici na kojoj je igrao zaraženi malonogometaš Murtera

Gradski vijećnik stranke Pametno kaže da fotoreporteri nisu bili ni blizu igračima niti su s njima imali ikakav bliski kontakt

Gradski vijećnik stranke Pametno i fotoreporter Jakov Prkić objavio je da mu je izrečena mjera samoizolacije. 

- Prije tjedan dana fotografirao sam malonogometnu utakmicu Universitas-Murter. Jedan od igrača se u međuvremenu razbolio i utvrđeno je da je Covid pozitivan. Prije pola sata primio sam poziv NZJZ SDŽ i izrečena mi je mjera samoizolacije do 23. srpnja (14 dana od utakmice) - piše Prkić te dodaje da iako fotoreporteri nisu ni blizu igračima i nisu imali nikakav fizički, a ni bliski kontakt s njima tretirani su jednako kao i oni. 

- U mom slučaju epidemiološka obrada se svela na pitanja o adresi, OIB-u i obiteljskom liječniku. Pitanja poput opisa situacije, udaljenosti na kojoj smo bili, dužine boravka u dvorani i sl. nije bilo. Rečeno mi je: 'Koristili ste zajedničke prostore (dvoranu) i šefica je rekla da svi moraju u samoizolaciju'. Gledajući sa strane po ovome bi i cijela Banovina trebala u samoizolaciju. Lijepo je kad su pravila za sve jednaka - zaključuje Prkić.

Vaša reakcija na temu