Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAVILA NAM SE MAJKA JEDNOG DJEČAKA Kako je došlo do toga da djeca na Prokurativama skandiraju za HDZ?

JAVILA NAM SE MAJKA JEDNOG DJEČAKA Kako je došlo do toga da djeca na Prokurativama skandiraju za HDZ?

Kazala je da im nije bila ideja sudjelovati na političkom skupu

Objavili smo da su djeca iz nogometne škole Galaxy dočekala na Prokurativama predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i potom skandirala 'HDZ'.

Javila nam se majka jednog djeteta iz te grupe i rekla kako je došlo do tog, izgledalo je, namjernog korištenja djece u predizborne svrhe zbog kojega se i premijer trebao pravdati.

- Doveli smo djecu zbog druženja s Ćirom Blaževićem koji je zbog promocije sporta trebao napraviti trening i podijeliti Hajdukove dresove i lopte. Tako nam je rečeno iz kluba i zbog toga smo doveli djecu, a ne zbog podrške HDZ-u - rekla nam je majka jednog dječaka.


Objasnila je i kako je došlo do skandiranja.

- Vidjeli smo premijera, netko je rekao nešto u stilu: 'Evo ovih iz HDZ-a' i djeca su sama počela vikati 'HDZ, HDZ...' Nije im to nitko rekao, to je bilo spontano, a mi smo im rekli da prestanu i maknuli ih sa strane - rekla je majka nezadovoljna što im se djecu stavlja u taj politički kontekst.

Ćiro Blažević je, dodajmo, jedna od osoba koja je dala podršku HDZ-ovom kandidatu Vici Mihanoviću.


Vaša reakcija na temu