Javio se mladić kojemu su na Žnjanu išarali automobil porukom 'ubi Srbina', nema nikakve veze sa Srbijom...

Javio se mladić kojemu su na Žnjanu išarali automobil porukom 'ubi Srbina', nema nikakve veze sa Srbijom...

Htio sam trojici svojih prijatelja iz Nizozemske pokazati prekrasne gradove na Balkanu

Prije oko tjedan dana smo objavili fotografiju na Žnjanu išaranog automobila beogradskih tablica, netko je napisao 'ubi Srbina'. Dnevnik.hr-u se javio mladić koji je koristio taj automobil te ispričao što se događalo. Kazao je da je rođen i odrastao u Nizozemskoj te da mu je otac iz Kreševa u BiH. 

- Htio sam trojici svojih prijatelja iz Nizozemske pokazati prekrasne gradove na Balkanu i gdje je moj otac živio i radio. Prošli smo ponedjeljak odletjeli u Beograd, gdje smo unajmili automobil. Planirali smo do Sarajeva, Mostara, Splita, Zagreba i natrag do Beograda. Kad smo stigli u Split, parkirali smo automobil (s registarskim tablicama iz Beograda) na javnom parkiralištu ispred našeg apartmana. U subotu, 6. srpnja, vidjeli smo da je automobil išaran nečim crvenim, da je lijevi retrovizor slomljen i da je stražnja registarska tablica nestala. Tada smo to prijavili policiji. Očistili smo automobil i drugi dan odmah napustili Split - rekao je za Dnevnik.hr.

- Moji prijatelji i ja bili smo vrlo šokirani. Htio sam im pokazati kako je Split lijep, a ne da se treba bojati ako vozite unajmljeni automobil iz Srbije. Osim toga, nemamo nikakve veze sa Srbijom. Žao nam je što se to dogodilo, pogotovo zato što smo puno vremena izgubili s policijom u Splitu, a i naši roditelji su bili šokirani. Na sreću, automobil je bio osiguran - dodao je mladić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48382, "");
Pregledaj komentare