Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP JAVIO SE POLICIJI Splićanin kojeg traže zbog brutalnog napada na djevojku najavio predaju

JAVIO SE POLICIJI Splićanin kojeg traže zbog brutalnog napada na djevojku najavio predaju

Nemila scena dogodila se u kafiću u Velebitskoj

Kristijan Čulina, 28-godišnji Splićanin za kojim policija traga od sinoć zbog brutalnog napada na 21-godišnjakinju u kafiću u Velebitskoj ulici, kontaktirao je policiju i najavio im predaju. 

Očekuje se da bi uskoro trebao biti u pratnji policijskih inspektora doveden u postaju na kriminalističko istraživanje zbog nasilničkog ponašanja i prijetnje. 

Čulinu je prijavila napadnuta 21-godišnjakinja odmah nakon neugodne scene u kafiću. 

Kako doznajemo, Čulina je nedavno izašao iz zatvora sa služenja zatvorske kazne zbog pokušaja teškog ozlijeđivanja. Bio je, naime, osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora jer je 15. studenog 2018. u Hercegovačkoj ulici ubo J. Č. nožem u trbuh.

Za ostatak kazne od osam mjeseci zatvora Općinski sud u Splitu izrekao mu je uvjetnu kaznu s rokom kušnje od tri godine.

Na istu je kaznu osuđen Anđelo Odak koji je 2017. pogodio Čulinu hicem iz pištolja u nogu.

Vaša reakcija na temu