Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAVNI POZIV NA NASILJE I MRŽNJU Policija istražuje paljenje gay para s djetetom u Imotskom

JAVNI POZIV NA NASILJE I MRŽNJU Policija istražuje paljenje gay para s djetetom u Imotskom

Izvidi se provode po nalogu Državnog odvjetništva i prijavi Arsena Bauka

U PU splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam da su zaprimili nalog Državnog odvjetništva da obave izvide po prijavi koju je u ponedjeljak protiv organizatora karnevala u Imotskom podnio SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk

'Po zaprimanju prijave obavijestili smo Državno odvjetništvo koje je naložilo provođenje mjera i radnji. Možemo potvrditi da provodimo kriminalističko istraživanje događaja u Imotskom. O utvrđenom ćemo obavijestiti nadležno Državno odvjetništvo', kazala nam je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske PU. 

Bauk je podnio prijavu zbog paljenja gay para s djetetom. Smatra da se radi o kaznenom djelu javnog poziva na nasilje i mržnju. 

Policija bi u sklopu izvida trebala obaviti razgovor s organizatorom karnevala i dobaviti snimku paljenja koje je izazvalo brojne reakcije u Hrvatskoj. 

Vaša reakcija na temu