Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JE LI SE IVOŠEVIĆ PRERANO PORADOVAO? Odvjetnik koji zastupa Buljubašićevu tvrtku nije znao za ročište

JE LI SE IVOŠEVIĆ PRERANO PORADOVAO? Odvjetnik koji zastupa Buljubašićevu tvrtku nije znao za ročište

Traži se povrat u prijašnje stanje

Splitski odvjetnik Nediljko Ivančević bio je danas prilično iznenađen kada smo ga upitali za komentar obustave postupka protiv dogradonačelnika Bojana Ivoševića kojeg je za prijetnju tužila tvrtka Ordesa, vlasnik hotela Marmont Juroslava Buljubašića. Sud je donio odbijajuću presudu i obustavio postupak nakon što se na posljednjem ročištu prije pet dana nije pojavio nitko u ime tužitelja. 


Ivančević nam je danas kazao kako za ročište od 19. travnja nije znao, a odmah je otišao i do sutkinje te je konstatirano kako mu nije bio omogućen pristup u e-komunikaciju do danas. Sada će Ivančević tražiti povrat u prijašnje stanje, odnosno, situaciju uoči posljednjeg ročišta. 

Koliko se moglo zaključiti, ustrajat će na kaznenom progonu dogradonačelnika Ivoševića koji se našao na udaru kao glasnogovornik Facebook stranice Dnevna doza splitskog nereda. U to vrijeme koplja su se lomila oko prometovanja elektro vozila u samom središtu grada.

U tužbi se navodi kako je u namjeri da zastraši odgovorne osobe i djelatnike društva Ordesa, u čijem sastavu radi hotel Marmont Heritage, Ivošević objavio sljedeće: 'Jer pazite, zamislite da građani svoju frustraciju vašom vožnjom po pješačkoj zoni odluče, umjesto nama u inbox ili pozivom policiji i prometnom redaru, iskaliti na ocjenjivanju vašeg hotela. Bi li onda svi mi bili kreteni jer vam rušimo ugled i ocjene ili bi to bio plod vašeg kretenizma vožnje turista po pješačkoj zoni?'

Ovim je, navodi se u tužbi, Ivošević potpuno jasno i otvoreno zaprijetio da će osobno i uz pomoć svojih prijatelja na društvenim mrežama srušiti poslovni ugled hotela Marmont.

Vaša reakcija na temu