Foto: Veljko Martinović JEDINI PROTIV Ante Bradarić-Šljujo: Ne želim sudjelovati u farsi, Krstulović Opara nam lažnom emocijom baca prašinu u oči!

JEDINI PROTIV Ante Bradarić-Šljujo: Ne želim sudjelovati u farsi, Krstulović Opara nam lažnom emocijom baca prašinu u oči!

Grad Split, nažalost, ima gradonačelnika koji nema hrabrosti i koji je sve dvojbene odluke preusmjerio na Gradsko vijeće

Mostov gradski vijećnik Ante Bradarić-Šljujo jedini u Gradskom vijeću nije podržao izjavu vezanu za nastup hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu. Obrazložio je svoj stav ovim riječima:

- Ponosan sam što sam jedini glasovao protiv izjave u vezi gostovanja reprezentacije na Poljudu jer ne želim sudjelovati u ovoj farsi i igri vladajućih. Kao prvo i osnovno o ovome nije uopće trebalo glasovati Gradsko vijeće već je gradonačelnik Andro Krstulović Opara mogao sam odlučiti o ovoj temi, a ono najvažnije je da jedini koji mogu riješiti problem HNS-a je vladajuća stranka HDZ, čiji članovi i jesu u svim porama HNS-a.

Gradonačelnik Opara je još jednom dokazao da je gradonačelnik PR-a i slatke riječi koji pokušava lažnom emocijom i demagogijom privući pozornost na sebe. Grad Split, nažalost, ima gradonačelnika koji nema hrabrosti i koji je sve dvojbene odluke preusmjerio na Gradsko vijeće.

Meni kao navijaču, kao uostalom i velikom dijelu navijača, dosta je lažnih obećanja o čišćenju HNS-a i nogometne močvare. Dosta je lažnih obećanja i srceparajućih govora velikih političara koji ne vide dalje od svoje stolice.

Ova današnja igra na Gradskom vijeću je samo bacanje prašine u oči svima nama i u tome nisam nikad sudjelovao niti ću ikad sudjelovati. Dvadeset godina se šutjelo, 20 godina se nisu držali političko lažno emocijalni govori na GV-a, ali očito je danas moderno nositi kockasto, ali, gospodo, domoljublje se živi svaki dan i nitko nema pravo dovoditi u pitanje nečije domoljublje radi ovih ili onih razloga. Voliti svoju zemlju nije staviti samo šal oko vrata i obući kockasti dres deset dana u godini. Uz Hrvatsku i heroje do groba, uz mafiju nikada!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47286, "");
Pregledaj komentare