Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jedini šumar u Park šumi Marjan dao otkaz: 'Pokušat ćemo ga nagovoriti da ostane'

Jedini šumar u Park šumi Marjan dao otkaz: 'Pokušat ćemo ga nagovoriti da ostane'

Ivan Ljubić odlazi iz Javne ustanove, a ravnatelj Damir Grubšić nada se da ipak neće ostati bez jedinog šumara

Javna ustanova Park šuma Marjan ostala je bez jedinog licenciranog šumara. Ivan Ljubić prošli je tjedan dao otkaz iz osobnih razloga. Ravnatelj Damir Grubšić nada se da će ga u otkaznom roku ipak nekako uvjeriti da povuče svoju odluku. Smatra da bi bila velika šteta da ode. Ljubić je, kaže, još 2016. detektirao potkornjak u šumi i o tome izvijestio tadašnjeg gradonačelnika. 

'Prepoznao sam njegovu stručnost i zato smo ga licencirali i upisali u komoru. Pokušat ćemo ga nagovoriti da ostane. Upravo je u tijeku natječaj za stručnog suradnika šumara, namjeravali smo mu uzeti pomoćnika. Trebaju nam i biolozi i ekolozi, očekujemo da Grad odobri ta zapošljavanja', kaže Grubšić. 

Sutra je inače tematska sjednica Gradskog vijeća o Marjanu. Na njoj će biti i Grubšić. 

'Drago mi je što se gradonačelnik pohvalio da je Grad upisao 7 hektara, no pitam se što je s preostalih 300', kazao nam je Grubšić. 

Vaša reakcija na temu