Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEDNODNEVNA EDUKACIJA Kako uspješno prezentirati svakoj publici?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JEDNODNEVNA EDUKACIJA Kako uspješno prezentirati svakoj publici?

Dunja Vuković će u splitskom Scaleup Officeu trenirati polaznike. Program je namijenjen menadžerima, poduzetnicima, predavačima, prodajnim stručnjacima...

Prezentiranje je jedna od ključnih vještina u poslovnom svijetu, ali i u životu općenito. Zato je važno naučiti kako prezentirati svoje ideje i poruke na jasan i uvjerljiv način te motivirati publiku na akciju.

Scaleup Office 13. svibnja organizira jednodnevnu edukaciju na tu temu. 'Kako uspješno prezentirati svakoj publici te je potaknuti na željenu akciju' naziv je tečaja koji će voditi Dunja VukovićOdgovorit će na ova pitanja: 'Što je sve potrebno za održavanje uspješne prezentacije?', 'Kako pripremiti kvalitetnu, jednostavnu i razumljivu prezentaciju, odnosno sadržaj, te kako biti uvjerljiv prezentator?', 'Koji je moj stil prezentiranja i kako ga prilagoditi karakteristikama publike?', 'Kako održavati pažnju sudionika tijekom prezentacije?' i 'Kako smanjiti tremu te ju učiniti vlastitim saveznikom?', a s polaznicima će konkretno uvježbavati prezentacijske vještine.

Trening uključuje snimanje svakog polaznika kamerom u dvije iteracije sa svrhom što boljeg uvježbavanja prezentacijskih vještina. Nakon svakog snimanja, polaznici dobivaju individualnu povratnu informaciju o svojoj prezentaciji.

- Ova edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kako uspješno prezentirati svoje ideje, proizvode ili usluge bilo kojoj publici. Bez obzira na to radite li u korporativnom okruženju, obrazovnom sektoru, neprofitnoj organizaciji ili bilo kojem drugom području, prezentacijske vještine su vam neophodne za uspjeh. Ova edukacija je idealna za menadžere, poduzetnike, predavače, nastavnike, prodajne i marketinške stručnjake ili bilo koga tko želi unaprijediti svoje prezentacijske vještine i postati uvjerljiviji govornik. Bez obzira na vašu razinu iskustva u prezentiranju, ova edukacija će vam pomoći da unaprijedite svoje vještine i postanete uspješniji u komunikaciji s publikom - naveli su iz Scaleup Officea.

Dunja Vuković se, pak, predstavila sljedećim riječima:

- Po struci sam magistra psihologije, a svoje 12-godišnje iskustvo stekla sam radeći kao psiholog u ljudskim potencijalima. Radila sam za velike financijske institucije u bankarskom i revizorskom sektoru, kao i u IT industriji te oglašivačkoj industriji. Posebno iskustvo stekla sam i kao HR konzultant, gdje sam imala doticaj s raznim industrijama, na različitim HR projektima. Trenutačno radim kao HR manager u firmi od 150 zaposlenika. Certificirani sam NLP Leadership praktičar te NLP coach. Također, imam položen prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije. Moto kojim se vodim je da svatko od nas može i treba biti zadovoljan na poslu na kojem provodi većinu svog dana. Stoga je ta nit vodilja protkana i u HR prakse i procese koje pomažem kreirati, kao i u treninge, coaching i selekcije koje održavam.

Cijena ove edukacije koja traje osam sati (uključen ručak) je 300 eura + PDV, a prijave se vrše preko stranice Scaleup Officea. Early Bird karte se mogu kupiti do 10. svibnja za 200 eura + PDV.

Vaša reakcija na temu