Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jeremija je bio istaknuti torcidaš

Jeremija je bio istaknuti torcidaš

Preminuo je beskućnik kojega su mnogi viđali po gradu

Objavili smo već da je Dragan Jeremić sinoć preminuo u splitskoj policijskoj postaji. Čovjek kojega mnogi poznaju kao splitskog beskućnika 80-ih godina prošlog stoljeća bio je aktivni torcidaš nadimka Jeremija.

- Išao je s nama na dosta gostovanja, bio je dio ekipe, a sjećam ga se kao prilično povučenog momka - rekao nam je jedan njegov prijatelj s tribine.

Na jednoj od poznatijih fotografija Sjevera, snimljenoj 2. kolovoza 1987. tijekom utakmice Hajduka i Crvene zvezde, na štangi s koje se vodi navijanje vidi se i Jeremija. Nalazi se između Prle i Rase, a nedaleko od njih sa zastavom je i pokojni Pucko...


Vaša reakcija na temu