Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jerko Trogrlić održao predavanje 'PR, mediji i pravosuđe'

Jerko Trogrlić održao predavanje 'PR, mediji i pravosuđe'

Događaj je organizirala splitska podružnica Hrvatske udruge žena

U splitskom hotelu Park PR stručnjak JerkoTrogrlić, dobitnik više nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, održao predavanje pod nazivom 'PR, mediji i pravosuđe'. Predavanje je organizirala splitska podružnica Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji koja je nedavno započela sa svojim radom u Splitu. Dva sata bila su prekratka za diskusiju o svim aktualnim temama koje se odnose na suradnju medija i pravosuđa. Jerko Trogrlić je kroz niz primjera iz svoje prakse, te posebno vodeći računa o medijski eksponiranim sudskim postupcima, otvorio diskusiju među okupljenim predstavnicama pravne profesije. 


Ovo neformalno predavanje je prvo profesionalno druženje pravnica koje se održava u sklopu edukacijsko i društvenog događaja 'Srijedom u pravu', na kojem će se jednom mjesečno razmatrati teme iz pravne i opće društvene tematike.

Koordinatorice splitske podružnice Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, odvjetnica Dora Gaži Kovačević i sutkinja Ivana Bilušić, najavile su daljnje aktivnosti udruge te pozvale sve zainteresirane pravnice da im se pridruže u daljnjem radu. 

Vaša reakcija na temu