Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nestali JESTE LI GA VIDJELI? Nestao je Dražan Bošnjak. Trag mu se gubi u Šibeniku

JESTE LI GA VIDJELI? Nestao je Dražan Bošnjak. Trag mu se gubi u Šibeniku

Radio je na Kapriju u restoranu

Policija je objavila kako se traga za Dražanom Bošnjakom kojem je prebivalište prijavljeno na adresi Svetog Mihovila 35 u Žrnovnici. Žrnovnice. 

Kako se navodi na službenoj stranici s nestalim osobama, nestao je tijekom rujna. Detaljnijih podataka o tome kada i odakle je točno nestao, kao i u što je bio odjeven, nema. 

Policija je objavila samo podatak kako je rođen 1977. godine.

Od Bošnjakove prijateljice doznajemo kako je mladić posljednji put viđen u Šibeniku 13. rujna.

'Dražan je tijekom ljeta radio u restoranu na Kapriju. S poslom je završio 13. rujna i posljednji put je viđen kada se iskrcao s katamarana s kojim je s Kaprija doplovio do Šibenika. Tada je u Šibeniku trebao ući u autobus za Split, no nitko ne zna je li ušao u taj autobus. Od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Ne može ga se dobiti na mobitel. Budući da je prošlo previše vremena, a on nije osoba koja se neće javiti majci bratu i prijateljima, mi smo odlučili njegov nestanak prijaviti policiji', kazala nam je Bošnjakova prijateljica. 

Bošnjakovi prijatelji mole građane da ako imaju ikakvo saznanje o njegovom kretanju da informaciju jave policiji na 192.


Vaša reakcija na temu